Mrs Mighetto poster, Miss Della, 70x50 cm

450 kr

Tillfälligt slutsåld

Lämna din e-postadress så får du ett mejl så snart produkten åter finns i lager.

Miss Della - ...I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 

Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel. 

Mrs Mighetto poster, 70x50 cm, tryckt på 170g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell. Den levereras i en papperstub tillsammans med en beskrivning av karaktärens egenskaper och historia, både på svenska och engelska.

Miss Della är baserad på en verklig person. 25 kr per såld poster går oavkortat till Hjärnfonden och deras arbete med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan.

Andra produkter i samma kategori