Köpvillkor

Priser och betalning

Alla priser som finns angivna i butiken är inklusive moms. I kassan under ”Sammanställning” kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Minirepubliken.se samarbetar med Klarna och betalning sker genom Klarna Checkout.

Frakt och leverans

Fraktavgiften är 49 SEK per beställning inom Sverige.

Alla beställningar från 800 SEK är fraktfria. Gäller inom Sverige och inklusive rabattkoder.

Leveranstid på lagervaror är vanligen 1-3 arbetsdagar. Vi skickar alla beställningar med DHL.

När vi har skickat ditt paket får du ett mejl som bekräftar att din beställning är på väg. Du kommer sedan inom kort få en SMS-avisering med information om utlämningsställe.

Kontakta gärna kundtjänst om du har frågor kring din beställning - vi hjälper dig gärna!

Vi levererar endast till Sverige. Om du beställer till en adress utanför Sverige förbehåller vi oss rätten till att makulera din order.

OBS! Om du inte får någon orderbekräftelse mejlad till dig efter ditt köp beror det oftast på att den har hamnat i mappen för skräppost istället för i Inkorgen.

Ej uthämtade paket

Paketet ska hämtas ut inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur. Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du en avgift på 300 kr för outlöst paket.

Ångerrätt och returer

Som kund hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan.

Kontakta kundtjänst skriftligen och beskriv vad du vill returnera/ångra så skickar vi ut en returfraktsedel. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Vi tar endast emot returer som skickas med våra egna returfraktsedlar. Du står själv för returfraktkostnaden. Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott.

Produkter skall returneras i oförändrat skick och i obruten originalförpackning.

Privat Policy

När du lägger din beställning på Minirepubliken.se uppger du dina personuppgifter. I samband med ditt köp och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta kundtjänst för frågor om personuppgiftshantering.