Mrs Mighetto Poster, Dear Friends 2-pack, 18x24 cm

450 kr

Välkomna till Cirkus Mighetto, Mrs Mighettos senaste kollektion där magi blandas med surrealistisk verklighet.

Dessa två lite mindre prints är vackra att rama in med passepartout eller fästa på väggen utan ram. De är tryckta på 200g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell. Printen levereras i en fin pappersförpackning med deras story på baksidan av printet, både på svenska och engelska.

Dear Lion Det lilla lejonet fick vid ganska tidig ålder en stor svallande lejonman, massvis med guldglänsande hår som vågade sig i vinden. Eftersom hårsvall inte passar på en liten flicka tyckte flocken att hon var konstig och lämnade henne på den magiska cirkusens trapp. Nu är hon cirkusen konung och visar stolt och gladeligen upp sin stora glimrande frisyr.

Dear Elephant När den här mycket ovanliga elefantbebisen föddes stöttes han bort från sin flock. Han hade konstiga bulor på ryggen som många elefantår senare visade sig vara fantastiska vingar. Förtrollade vingar som erbjöd viktlöshet och frihet. Plötsligt erbjöds elefanten en plats i flocken igen men valde att stanna med sin nya familj. På cirkusen.

LIMITED EDITION - säljs endast i en begränsad upplaga

Storlek: 18x24 cm

Andra produkter i samma kategori